V.Pro utför installation av säkerhetsnät(fallskyddsnät) och skyddsnät

V.Pro har godkända installatörer som utför installation av säkerhetsnät(safety net) och skyddsnät(protection net) för industrinät Nordiska nätlösningar.

Säkerhetsnät(Safety net) ökar säkerheten på hög höjd och nätet är bland det kraftigaste som finns 5 mm garngrovlek för att garantera säkerheten. Arbetsmiljön kan också förbättras då höjdperspektivet minskas med hjälp av nätet.

Safety net skall klara fall från människor (inom ett visst avstånd enligt anvisade regler) kontakta oss för detaljer.

Säkerhetsnät är extremt starka men väder och vind påverkar alla nät. Vi hjälper till att återtesta näten med hjälp av dessa testmaskor så att inte hela nätet behöver monteras ned.

Avlägsna bara testmaskorna och sänd dessa till oss så ser vi till att de åter -testas med hjälp av tillverkaren.

Skyddsnät (protection net) som uppsamlingsskydd minskar möjligheten att observera djup/höjd vilket innebär att eventuell rädsla minskar. Detta ökar den personliga tillfredsställelsen och påverkar positivt effektiviteten.

Lämpligt utformat utgör skyddsnätet att fallande föremål – skräp, verktyg, byggdetaljer, utrustning etc. fångas upp. Detta minskar risken för att person som befinner sig under blir träffad av fallande föremål och dyrbar utrustning såsom telefoner och maskiner skyddas.

Brochyr: Industrinät Nordiska nätlösningar 2018

Kontakta V.Pro AB för mer information, avtal eller offert.

Kontaktperson installation nät: thomas.olofsson@verticalpro.se

Tel: 0705-16 09 82

Under utrustning hittar ni andra typer av fallskyddssystem (fasta installationer) som V.Pro monterar och besiktar.