V.Pro AB arbetar i extrema situationer och miljöer och måste ha rätt utrustning.
Vi behöver lita på att den utrustning som vi använder alltid fungerar när vi jobbar på hög höjd, och att rätt kompetens finns.

Här är företag som V.Pro AB valt att samarbeta med:

ProJobPROJOB
ProJob arbetskläder är nya fräscha arbetskläder framtagna av människor med stor erfarenhet från yrken som kräver hårda tag för kläderna. Kollektionen har något att erbjuda de flesta yrkeskategorierna. Designen är tuff i ordets alla bemärkelser och produkterna har utvecklats med tanke på ergonomi, kvalitet och funktion

Vårt samarbete med PROJOB gör att vi kan utföra arbeten på hög höjd på ett proffessionellt sätt med rätt kläder. Gå in på hemsida www.projob.se så kan du läsa mer.

KarsherKärcher AB
Kärcher AB är världsledande och tillverkare av rengöringsutrustning. För många är varumärket Kärcher starkt ihopkopplat med gula högtryckstvättar. Dessa är emellertid bara en del av ett omfattande rengöringskoncept som även innefattar damsugare, skurmaskiner, sopmaskiner, ångtvättar och stationära fordonstvättar.

Gå in på hemsida www.karcher.se så kan du läsa mer.

HestraJob
HESTRA JOB

Hestra JOB är ett dotterbolag till Hestrahandsken som tillverkar och säljer skidhandskar och promenadhandskar.

Hestra JOB tillverkar och säljer arbetshandskar.

Hestra JOB jobbar framförallt med högkvalitativa arbetshandskar och har allt från tunna montagehandskar upp till extrema vinterhandskar med GORE-TEX och WINDSTOPPER bla.

V.Pro samarbetar med Hestra JOB i bla produktutvecklingen av arbetshandskar.

Gå in på hemsida www.hestrajob.com så kan du läsa mer.