Ort: Göteborg

Anställningsform: Projektanställning

Anställningsgrad: Timanställning

Antal rope access arbetare som V.Pro behöver snarast: 6 personer

Jobbkategori: Rope access arbeten

V.Pro AB söker nu kvalificerade och drivna rope access arbetare för projekt i Göteborg mellan vecka 25-33 2014.

Dina arbetsuppgifter:

Som rope access arbetare skall du behärska teknisk klättring(aid klättring) i tak. Du kommer att arbeta med demontering & montering av ventilationskanaler i tak och även andra arbeten kan bli aktuellt i Göteborg. Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker. 

Din Bakgrund: 

Vi ser att du har gymnasieutbildning, har du utbildning inom teknik/bygg/verkstad är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom montering, bygg, verktygsvana då är du absolut rätt person. Meriterande är även kunskaper inom ritningsläsning och ventilation. 

Krav:  

Rope access utbildning som lever upp till AFS 2006:4 eller IRATA, SPRAT, SOFT. Du skall ha utbildning helst minst nivå 2 och erfarenhet att kunna utföra teknisk klättring(aid klättring) i tak. 

Du talar svenska och vi utgår från att du har körkort. Engelska inget krav men meriterande.

Du skall vara lugn och metodisk med god fysik.


Dina egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, säkerhetsmedveten, noggrann, gilla problemlösning samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du trivs att arbeta med rope access/höghöjdsarbeten och är praktiskt lagd och trygg i dig själv.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en spännande omväxlande miljö. 

Tjänsten är timanställning med placering i Göteborg. Du kommer ingå i ett team som arbetar dagtid. Kväll/helgarbete kan även bli aktuellt vid behov.

Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas så fort som möjligt så välkommen med din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan och information:

Din ansökan med CV vill vi ha per e-post snarast till info@verticalpro.se

Vill du veta mer om företaget och tjänsterna är du välkommen att ringa eller besök vår hemsida www.vpro-tillkomstteknik.se  

Kontakt angående tjänster: Thomas Olofsson 0705-16 09 82