Februari 2013 V.Pro AB öppnar nytt kontor, lager & utbildningscenter i Västsverige.

Den 7:e Februari 2013 flyttar V.Pro AB till nya lokaler på Bultgatan 12B i Kungälv. 

Vi på V.Pro AB har sett en väldigt fin utveckling av våra utbildningar och rope access tjänster och vi växer hela tiden. Därför är vi mycket glada över att vi har hittat ett nytt passande kontor, lager och utbildningslokal där vi kan växa vidare med hela vår organisation. Det nya kontoret är bättre anpassat efter vår verksamhet och har fina kommunikationsmöjligheter.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett utbildningscenter inomhus ca:10minuter från centrala Göteborg. Vi erbjuder kurser inom rope access, confined space, höjdräddning, mastarbete och fallskyddsutbildningar. Med ljusa härliga lokaler har vi möjlighet att träna olika scenarie ovasett väder ute. Vi kommer under 2013 bygga upp det nya utbildningscentret med olika konstruktioner som mast, tank”slutna/trånga utrymmen”, branta tak och konstruktioner för öva avancerade rope access metoder. Det kommer även finnas möjlighet att prova ut fallskydd och rope access utrustning i vårt visningsrum när er personal behöver utrustning(ring för tidsbokning eller mer info).

I utbildningscentret kommer vi även kunna erbjuda våra kunder hjärt och lungräddningskurser(HLR) och defibrillering(AED), luftväggsstopp och första hjälpen. Under kursen utför vi scenarieträning vid en fallolycka och sjukdomsfall. 

lokal