SeaWind III

Pris: 13 900 kr Exkl.moms

Dräkten är godkänd både för arbete, shipping og helikoptertransport (trippel godkännande). Bekväm och lätt arbetsdräkt för krävande arbetssituationer. Designad med fokus på ergonomi, vikt och komfort – utan kompromiss.

SeaWind är ett förstahandsval för flera yrkesgrupper, inte minst för krävande arbete med service och underhåll på vindkraftverk och offshore riggar.

Dräkten uppfyller SOLAS-kraven för 1-timmars oisolerad livsstil och som en klass D-dräkt enligt ISO 15027-1 (utan underställ).

SeaWind III uppfyller värmekrav för en klass B-kostym (4h termiskt skydd) enligt ISO 15027-1 och EASA ETSO regelverk när det används med underställ.

Godkänd enligt ISO 15027-1, både som räddningsdräkt med värmebeskydd enligt klass B (4t), och som passagerardräkt i helikopter enligt EASA ETSO när den används med godkänd flytväst för bruksområdet.

Produktbeskrivning PDF

 

SeaBreeze CTV

Pris: 8 200 kr Exkl.moms

En robust, lättviktig 1 timmes arbets- / överlevnadsdräkt för svåra och krävande miljöer. Designad med fokus på ergonomi och komfort och ger 100% rörelsefrihet. Tillverkad av slitstarkt lätt andningsbart material. Dräkten är idealiskt för användning ombord på fraktfartyg till och från offshore vindkraftverk. Får enkel påtagning av säkerhetsutrustning som sele och/eller rädningsväst, har dräkten inga detaljer på bröstet och rygg. Förstärkningar i sätet och knä och vaddering på underarmarna.

Produktbeskrivning PDF